2016. június 17., péntek

A képen az Egyesült Államok által felfegyverzett "fegyveres felkelők"

"Jól figyeljetek, ti a NATO-ból! Azt a falat bombázzátok, amely eddig megakadályozta, hogy az afrikai migránsok, s velük együtt az al-Kaida terroristái elindulhassanak Európába! 


Ez a fal Líbia! Ha majd feketék százezrei érkeznek hozzátok, az al-Kaida terroristáival szembesültök!..." - Kadhafi líbiai elnök egyik utolsó nyílt levele az orosz Zavtra lap szerkesztőségének, 2011-ben... A képen az Egyesült Államok által felfegyverzett "fegyveres felkelők" zsoldoshadserege koncolja fel Kadhafi tábornokot!... Kadhafi Líbiája Rendben, Nyugalomban és GAZDAGSÁGBAN(!) élt mindeddig: 2011 október!..... 5 év telt el azóta, az "USA Demokráciateremtés" következménye ma: Líbiában a KÁOSZ uralkodik, különböző muszlim csoportok hadakoznak egymással, a rendvédelem alig,- a határvédelem egyáltalán NEM MŰKÖDIK! Líbián keresztül szabad az út a Földközi-tengerig a fekete-afrikai megélhetési migránsok százezrei számára! Naponta 3-4 ezer fekete érkezik gumicsónakokon az olasz partokhoz, Európai letelepedést KÖVETELVE! 
Több mint kétharmaduk "kigyúrt", jóltáplált, életerős fiatal férfi, márkás európai ruhákban, a legjobb okostelefonokkal felszerelve!..... (Az EU barmai pedig tátják a szájukat! Legalábbis játsszák a tehetetlent a Háttérhatalom fizetett ügynökeiként!...)
/Deli Károly, a MIÉP alelnöke./

Hozzászólások
Laszlo Jakity Épül az új római birodalom pontosabban a római birodalom Vatikánná változtatta magát es most hogy mar nem állja útját a magyar királyság amit sikeresen felszamoltak vissza alakul europai egyesült államokka az amerikai kontinensel a háta mögött es egybe...Bővebben
TetszikVálaszÜzenet1május 29., 9:14
TetszikVálaszÜzenet1május 29., 8:59


Szólj hozzá te is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése