2016. június 17., péntek

- "A világ legszörnyebb terrorkampányát éppen Washington folytatja a globális likvidálásokkal!" - jelentette ki Noam Chomsky zsidó származású, "anticionistá"-vá lett amerikai filozófus.

- "A világ legszörnyebb terrorkampányát éppen Washington folytatja a globális likvidálásokkal!" - jelentette ki Noam Chomsky zsidó származású, "anticionistá"-vá lett amerikai filozófus.



 - „A világ szakadék felé tart teljes gőzzel, ez pedig vészesen csökkenti a tisztességes túlélés esélyeit”. - A filozófiaprofesszor említett egy küszöbönálló természeti katasztrófát és az atomháború veszélyét is... Az Egyesült Államok Iránnal kötött megállapodásáról és az ezt ellenző Izraelről szólva Chomsky azt fejtette ki, Amerika azzal veszélyezteti folyamatosan Izraelt, hogy feltétel nélkül támogatja az izraeli politikát. „Ha Izrael expanzióval szeretné növelni a biztonságát, akkor az hosszú távon belső elkorcsosuláshoz vezet, dühöt termel, elszigetel és pusztulást okoz. Az, hogy az Egyesült Államok ennek ellenére támogatta az expanziót, hozzájárult az Izraelt fenyegető veszély növeléséhez!” - Izrael Állam körül, amerikai terrorsegédlettel, szinte valamennyi arab állam rendje felborult, a közigazgatás,- a közrend,- a határvédelem megszűnt, a 2003-ban kezdett amerikai invázió óta csak Irakban több mint egymillió embert öltek meg az amerikaiak a "demokráciateremtés" ürügyén!... A Body Count: Casualty Figures after 10 Years of the War on Terror című, mintegy 100 oldalas, márciusban közzétett jelentés készítői ugyanakkor megjegyzik, hogy a halottak 1,3 milliós száma még mindig óvatos becslésnek számít.
Ráadásul az orvosokat tömörítő csoportok a dokumentum összeállításakor nem vették figyelembe a többi olyan országot, köztük Jement, Szomáliát, Líbiát vagy Szíriát, amelyeket szintén érint a Washington vezette háború... Tízszer annyian haltak meg az USA által indított "terrorellenes" háborúkban, mint azt Washingtonban eddig állították!... Nyilván mindezek hozzájárulnak az Európába irányuló migránsáradat növekedéséhez is!...
(Deli Károly, a MIÉP alelnöke.)
Hozzászólások
Aszódi Katalin Nem az USA támogatja Izraelt, hanem az USA cionista vezetése, tehát az ottani zsidók.
TetszikVálaszÜzenet3május 20., 16:36
MIÉP Országos Alelnöki oldal De a Hadseregnek az USA elnöke adja ki a parancsot!.....
Aszódi Katalin MIÉP Országos Alelnöki oldal És kik adják a parancsot az USA elnökeinek?
TetszikVálaszÜzenet1május 20., 18:15
Attila Liptak Aszódi Katalin , go jump !
TetszikVálaszÜzenet1május 21., 4:46
Aszódi Katalin Attila Liptak 
TetszikVálaszÜzenetmájus 21., 9:00
MIÉP Országos Alelnöki oldal
Válasz írása...
MIÉP Országos Alelnöki oldal De a Hadseregnek az USA elnöke adja ki a parancsot!..... (D.K.)
István Percze Csak majd nehogy rossz végére kerüljönek a fa.......nak addig spekulálnak mint zsidó az üres boltban!!!!
TetszikVálaszÜzenetmájus 20., 19:23
MIÉP Országos Alelnöki oldal Anna Berniott Jons kérdésére válasz: "Miért kell egy nemzetből egy egyedet kiragadni és megítélni a rasszot?!"... Az Egyesült Államok vezérkarát talán legfőképp irányító szervezet az amerikai zsidó lobbi, az AIPAC!... És, tekintsük meg az USA tán legfo...Bővebben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése