2016. június 17., péntek

Az ENSZ 2000 évi New-York-i tanulmánya szerint Európának 2025-ig 159 millió bevándorlóra van szüksége!...


Kalergi a Pán-Európai Mozgalom létrehozója első lépésben az európai nemzetek önrendelkezési joguktól való megfosztását hirdette, a későbbiekben ezen nemzetek "kiirtását"(!) tűzte ki célul tömeges bevándorlás(!) és etnikai szeparatista mozgalmak révén. 


Ahhoz, hogy Európát egy új vezető réteg akadálytalanul uralhassa, Kalergi egy feketékből, ázsiaiakból és fehérekből álló új, homogén faji keveréknépesség létrehozását hirdette. De ki lesz ezen a népességen uralkodó új elitréteg?.....
A tömeges bevándorlás [migráció] egy olyan jelenség, melynek kiváltó okait a mai napig ügyesen kendőzi el a multikulturalista propaganda, mely azt tévesen elkerülhetetlen történelmi folyamatnak állítja be. A harmadik világbeli bevándorlás mesterségesen gerjesztett, melyet sokan a modern világ, a társadalmi fejlődés elkerülhetetlen velejárójaként akarnak láttatni, ez a folyamat valójában több évtizedes, tudatos tervezés eredménye, hogy kontinensünk arculata végleg megsemmisüljön.
Az ENSZ 2000 évi New-York-i tanulmánya szerint Európának 2025-ig 159 millió bevándorlóra van szüksége!...
A Pán-Európai Mozgalom legfőbb támogatói voltak: Max Warburg zsidó nagytőkés, Winston Churchill, a B'nai B'rith zsidó szervezet, Masaryk és Benes cseh vezetők, a CIA... Legutóbbi kitüntetettjei pedig Angela Merkel, és van Rompuy az Európa Tanács elnöke voltak.

EU? ÍGY NEM!... Európát ma a Bilderberg Csoport, az árnyékba húzódó, szabadkőműves politikusokból és bankárokból álló szervezet irányítja. Tagjai rendszeresen összegyűlnek, hogy egymás között, a legnagyobb titokban vitassák meg a világ dolgait. Angela Merkel, és van Rompuy az Európa Tanács elnöke is tagja a Bilderberg szabadkőműves csoportnak!
El kell hagynunk az "Egyesült Európai Liberális Diktatúrát"!
Deli Károly, a MIÉP elnöke.


Szólj hozzá te is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése