2016. június 16., csütörtök

Coudenhove-Kalergi terv: Lopakodó népirtás Európa népei ellen.


Coudenhove-Kalergi terv: Lopakodó népirtás Európa népei ellen.

Az Európai Unió előképe: az 1922-es Pán-Európai Mozgalom születése. Kalergi terve szerint, a jövő Európáját nem az Óvilág honos népei birtokolják, hanem egy fajta új ember, mely a különböző rasszok kényszerített keveredésének az eredménye. Kalergi egyértelművé teszi, hogy Európa népeit harmadik világbeli színes népekkel kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy identitás, etnikai hovatartozás nélküli gyökértelen és soknemzetiségű sokaság, melyen a jövőbeli hatalmi elit könnyűszerrel tudna uralkodni.
Kalergi első lépésben az európai nemzetek önrendelkezési joguktól való megfosztását hirdette, a későbbiekben ezen nemzetek kiirtását(!) tűzte ki célul tömeges bevándorlás(!) és etnikai szeparatista mozgalmak révén. Ahhoz, hogy Európát egy új vezető réteg akadálytalanul uralhassa, Kalergi egy feketékből, ázsiaiakból és fehérekből álló új, homogén faji keveréknépesség létrehozását hirdette. De ki lesz ezen a népességen uralkodó új elitréteg?.....
A tömeges bevándorlás [migráció] egy olyan jelenség, melynek kiváltó okait a mai napig ügyesen kendőzi el a multikulturalista propaganda, mely azt tévesen elkerülhetetlen történelmi folyamatnak állítja be. A harmadik világbeli bevándorlás mesterségesen gerjesztett, melyet sokan a modern világ, a társadalmi fejlődés elkerülhetetlen velejárójaként akarnak láttatni, ez a folyamat valójában több évtizedes, tudatos tervezés eredménye, hogy kontinensünk arculata végleg megsemmisüljön.
Az ENSZ 2000 évi New-York-i tanulmánya szerint Európának 2025-ig 159 millió bevándorlóra van szüksége!...
A Pán-Európai Mozgalom legfőbb támogatói voltak: Max Warburg zsidó nagytőkés, Winston Churchill, a B'nai B'rith zsidó szervezet, Masaryk és Benes cseh vezetők, a CIA... Legutóbbi kitüntetettjei pedig Angela Merkel, és van Rompuy az Európa Tanács elnöke voltak.
EU? ÍGY NEM!... El kell hagynunk az "Egyesült Liberális Diktatúrát"!
Deli Károly, a MIÉP elnöke.


Hozzászólások
Mikó Orsolya semmilyen elmebeteg nacionalista ideológia mögött ne keress logikát! Kalgeri nem is volt fehér, mert az édesanyja japán volt, de az elit amit megtervezett, aki uralkodni akar a kevert népen, az persze nem keveredik, az fehér! Anders Breivik azért hajt...Bővebben
TetszikVálaszÜzenet1május 14., 18:47
Orosz Sándor Nem. Nem lopakodó. De népirtás.
TetszikVálaszÜzenetmájus 14., 19:31
Orosz Sándor Orsolya! Ez igen kusza, lássuk be...
TetszikVálaszÜzenetmájus 14., 19:33
MIÉP Országos Alelnöki oldal Kusza?!... AZ!... Csak megvalósulni látszik!.....
István Percze Mi a faszt kepzel magáról az ENSZ ugyan olyan cion szervezet mint a NATO egy kutya kölykei egy veszetté!!!!!!
TetszikVálaszÜzenet2május 14., 20:08
MIÉP Országos Alelnöki oldal Kusza?!... AZ!... Csak éppen megvalósulni látszik!.....
Vilmos Vass Aba::kutyára szivesebben nézek mint erre a családra.
TetszikVálaszÜzenetmájus 15., 11:03
Maria Piszker Az egesz emberiségnek össze kell fogni! Mert ha nem kipusztítanak bennunket.
TetszikVálaszÜzenetmájus 15., 19:39

Szólj hozzá te is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése