2016. június 17., péntek

"Férfiakból inkább cuki zsúrpubik!"...

"Férfiakból inkább cuki zsúrpubik!"... 

BOMLIK a Jobbik, hiszen a trükkökkel, titkosszolgálati támogatásokkal felépített Jobbik, most már meg kíván szabadulni "radikalizmusától", és a hazug kampányaival magához édesgetett radikális tagjaitól is! A Jobbik bomlasztásból keletkezett, és ma is a bomlasztásból,- HAZUGSÁGBÓL, a MAGYARSÁG FÉLREVEZETÉSÉBŐL ÉL!... A képen a Jobbikból most már kiebrudalt Novák Előd, aki a képen látható "MIÉP Ifjúsági tagozatos" társaival,- a MIÉP bomlasztásából szerezték mai parlamenti hatalmukat, a Jobbik megalakításával!... A MIÉP XI. kerületi irodája volt Novákék központja, az utolsó hónapokban már a MIÉP költségén szervezték a Jobbikot, több százezres telefonszámlát hátrahagyva! (Novákék ezt máig nem fizették vissza a MIÉP-nek!... A MIÉP XI. kerületi irodája pedig ma már a Jobbiké!)
A Jobbik mára "Eurokonform" párttá alakult! A szefárd zsidó felmenőkkel is rendelkező Vona (Navon) Gábornak (Mandiner 2009. jún. 25.) már esze ágában sincs kiléptetni az Európát is elpusztító euro-antanti vezetőség irányította EU-ból Magyarországot!...
A Jobbik rendszeresen változtatja véleményét, „ha jól látom, most éppen radikálisból mérsékeltbe fordulnak, és úgy döntöttek, hogy férfiakból inkább cuki zsúrpubik lesznek” – mondta a miniszterelnök a kényszer-betelepítésről szóló népszavazással kapcsolatos kérdésre válaszolva. Orbán emlékeztetett: a kötelező kvóta ügyében néhány hónap alatt tett 180 fokos fordulat azonban „súrolja a felelőtlenség határát”, hiszen korábban a Jobbik is referendumot javasolt.
A jobbikosok ma már Jean-Claude Junckerrel „árulnak egy gyékényen”, az Európai Bizottság elnöke szerint ugyanis – idézte -, „a miniszterelnököknek be kellene fejezniük, hogy túlságosan a választóikra hallgatnak, helyette főállású európaiakként kellene munkálkodniuk”. „A jobbikosok európai jófiúk akarnak lenni, de ennyire azért nem kell aláfeküdni Brüsszelnek” – fogalmazott, majd azt mondta Vona Gábornak, hiába „udvarol”, nem fogják őt megkedvelni Brüsszelben..... 

CSAK A MIÉP: KILÉPNI az EU-konzorciumból!...
/Deli Károly, a MIÉP alelnöke./

Hozzászólások
Ilona Bőténé Kiss Mar reg lehetett latni hogy valami nincs rendben a jobbik hazatajan....
TetszikVálaszÜzenet6június 10., 14:07
Lukovszki Béla Szerintem csak egy figyelemelterelő színjáték...nagyon sokat csinálják ezt a illumiantis szabadkőművesek...lásd Clinton vs Bush ...közben évben nyaralnak... a nagy dolgok mindig a színfalak mögött zajlanak...nem szabad felülni az ilyen dezinformációs propagandának..
TetszikVálaszÜzenet2június 10., 16:48
Attila Liptak Csak a Kereszteny Nyilas Part- ba nem tudtak be feszkelodni es bomlasztani a zsidok ! Miota a komcsik fel robbantottak Gombos szobrat azota nicsen egy valodi Magyarorszag erdekeit vezeto hatalmi part !
TetszikVálaszÜzenetjúnius 11., 7:06
Olívia Nagy Azért én arra lennék kiváncsi, hogy Vona mit is akar Toroczkai Lacitól, hiszen köztudottan ő is radikális.
TetszikVálaszÜzenetjúnius 11., 14:29
MIÉP Országos Alelnöki oldal
Szólj hozzá...

Szólj hozzá te is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése