2016. június 16., csütörtök

„ISTEN HELYÉT ELFOGLALTÁK A BÁLVÁNYOK!” Márfi Gyula, Veszprém katolikus érsekének elemzése a migránsinvázióról.

ISTEN HELYÉT ELFOGLALTÁK A BÁLVÁNYOK!” Márfi Gyula, Veszprém katolikus érsekének elemzése a migránsinvázióról. 

(Minden gondolatával egyetérthetünk! „Kötelező olvasmány”-ként ajánljuk.)
(A pápai „tévedhetetlenség” a hit és erkölcs alapkérdéseire vonatkozik, így a migránsügyre nem!)… - „Az európai ember életében Isten helyét elfoglalta a pénz és az élvezetek. Így az Iszlám elfoglalhatja Európát. Nem fegyverrel, hanem hittel.
Európa leigázása történik az iszlám által, még ha nem is fegyverekkel - hanem hittel. 

A muszlimok számára ez szent háborút jelent. 
Hajlandók kockára tenni életüket, átvágnak háborgó tengeren, ezer kilométereket gyalogolnak, hogy megérkezzenek új hazájukba, Európába. 
Ha az európai keresztényeknek lenne hasonló hitük, a muszlimok nem jöhetnének ide!... Régóta foglalkozom a nagy világvallásokkal, az Iszlámmal, így tudom, hogy a muszlimok számára az a keresztény alapszabály, hogy a nemes cél érdekében sem követnek el bűnös cselekedetet, nem érvényes! 
Adott esetben a hitetlenek becsapása, kirablása, megölése lehet akár kötelesség is. (Vö. Korán 2. 9. szúra.)
 Az Iszlám Államjog szerint a Világ két részre oszlik: az egyik az Iszlám területe (dár al-iszlám, 19 ország, iszlám államvallással), a másik a dár al-harb, azaz háborús terület.
 A dzsihád (erőfeszítés) arra kötelezi a muszlimokat, hogy ezeket a területeket elfoglalják és iszlám uralom alá hajtsák. Fontos tudnunk, hogy az iszlám nem befelé forduló, individualisztikus, hanem kollektivisztikus, tehát a hitterjesztés nem magányos misszionáriusok feladata, hanem a muszlim tömegeké.
 Aki ezeket nem ismeri, a mostani arab iszlám népvándorlás legmélyebb okát sem ismerheti!... Újra mondom: Európa számukra háborús terület, háborús területre pedig nem szokás menekülni. Így az arab területeken folyó háborúk is csak másodlagosan játszanak szerepet.
 Az okok közt említhetjük még, hogy sok bevándorló szinte a génjeiben hordja a nomád életmódot, a hazátlanságot, mint természetes életformát.
 Részben szerepet játszik a jobb élet utáni vágy, ekkor beszélünk gazdasági bevándorlókról… Melyek a migránstömegek befogadásának céljai? Így például az „európai” (globális!) tőke vágyakozása az olcsó munkaerő (modern rabszolgák) után. 
De megemlíthetünk Európán kívüli nagyhatalom törekvéseket is Európa meggyengítésére. 
Ezzel magyarázhatók olyan érthetetlennek tűnő dolgok, hogy az Európa iszlamizálásában érdekelt arab pénzvilágon kívül amerikai bankok és az USA államvezetése is támogatják a migránsokat, kiket előszeretettel csak menekültnek hívnak. 
A toleranciát fennen hirdető „liberálisok” segítik a toleranciát nem is ismerő migránsokat. 
A muszlim tömegek vezetői pedig jól látják, hogy megérett a helyzet a hitehagyott földrész elfoglalására. Segítséget jelent számukra a teljesen elvilágiasodott európai vezetők naivitása és befolyásoltsága. Ők nem számolnak a hit erejével, el sem tudják képzelni, hogy a széles tömegek vallásos meggyőződésében mekkora erő van.
Ők csak a pénzben és napi politikában gondolkodnak. 
Olyan európai értékekről szónokolnak (szabadságról, egyenlőségről), amelyek Európában már nem is léteznek!
 Az egyenlőséget összekeverik az egyformasággal, a szabadságot a szabadossággal, amely saját szenvedélyeik rabjává teszi az európai polgárokat.
 Jól jön a muszlimoknak a németek már-már elmebajos félelme is, hogy újra fajgyűlölőnek nevezik őket. 
Pedig a fajimádat és a fajgyűlölet ellenszere nem a másik véglet: a kozmopolita globalizmus, hanem a mértéktartó faj- és hazaszeretet… Európa jövője? 
Európa levetette magáról Krisztus szelíd igáját, most az a veszély fenyegeti, hogy nyakát Mohamed sokkal szigorúbb igájába hajtják. 1986-ban 1%, ma 5% a muszlimok aránya. Nem lehet kizárni, hogy 50 év múlva a mohamedánok többségbe kerülnek Európában… A migráció valószínűleg Isten büntetése. 
A próféták egyértelműen állítják, hogy pl. Izrael (Kr. Előtt 722-ben), illetve Jeruzsálem és Judea azért esett el, mert a zsidók Isten helyett a bálványokat imádták.
 Ha Európa elesik, annak is a modern bálványimádás: a pénz, a hatalom, a tiltott élvezetek imádása lesz az oka… ”
Márfi Gyula, Veszprém érseke. (forrás: VEOL Napló)
/Deli Károly, a MIÉP alelnöke./



Hozzászólások
Nagy István A Magyaroknak volt hitük a kereszténység előtt is!Lehet,hogy azt kellene újból felvennünk!Lehet,hogy attól fél Európa?
TetszikVálaszÜzenetjúnius 3., 15:17

Szólj hozzá te is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése